The Norrmans Farmhouse

THE NORRMANS FARMHOUSE

a BOUTIQUE BED & BREAKFAST out of the ordinary

ET PERFEKT SOMMEROPHOLD
- book 3 NÆTTER, BETAL FOR 2 -

Der er intet som sommer i Danmark. Lange sommeraftener med grill og kold vin på terrassen, cocktails og kroket i den smukke have eller et spabad under stjernerne.

Nyd en ferie på landet tæt på stranden med masser af plads, lys og frisk luft. Under jeres ophold anbefaler vi at se UNESCO-verdensarven på Stevns Klint, opleve Skovtårnet og måske nyde en sjov eftermiddag på Camp Adventure.

Book 3 nætter og betal kun for 2.
Rabatten trækkes automatisk fra, når du booker mere end 2 nætter hos os.

et inspirerende roadtrip 
- spar 20 % på 3 hoteller -

Start din tur i det smukke Guldbæk CPH i København og nyd alt, hvad byen har at byde på, fortsæt til The Farmhouse for at komme i feriestemning og slut af på det nyåbnede Aggershøj Pensionat på Ærø. Vi ligger som "perler på en snor" og  er alle skønne destinationer, hvis du vil nyde en ferieuge i Danmark.

Skræddersy dit roadtrip, så det passer bedst muligt i dine ferieplaner. Book hvert hotel i det antal dage du ønsker via deres websites. Se mere på Guldbæk CPH og Aggershøj Pensionat

Spar 20% pr. nat med koden "TWENTY", ved at booke 2 nætter på 2 eller 3 af de udvalgte hoteller.

bryllup, fest & events
- hold fest i unikke rammer -

Vi serverer lækker mad, vin og cocktails for op til 40 spisende gæster. Vi har 12 værelser, hvor 24 gæster kan overnatte og nyde vores lækre morgenmad, som serveres dagen derpå.

Hold din fest indenfor i vores hyggelige spisestue, i loungeområdet med kulørte lamper og langborde i haven - det er helt op til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere din drømmefest.

vidste du at vi har søsterhotel på et slot i sverige?

se mere om slottet