Book ophold

THE NORRMANS FARMHOUSE

a BOUTIQUE BED & BREAKFAST out of the ordinary

Romantisk Efterårsgetaway - spar 20%

ROMANTISK GETAWAY
- book nu & spar 20% -

Efterår på The Norrmans Farmhouse er helt specielt. Her kan I sammen nyde den magiske efterårssol og havens smukke farver. Hyg jer med tæpper, bobler eller en god kop kaffe i et af vores dejlige udendørs loungeområder.

Vi anbefaler at slutte dagen af med vores efterårmenu i restauranten og derefter kan I nyde et spabad under stjernerne, et spil petanque i petaque-loungen eller en cocktail i orangeriet.

Se også UNESCO-verdensarven på Stevns Klint eller oplev udsigten fra Skovtårnet. Vi hjælper gerne med billetter.

Se frem til:
20% rabat på Bed & Breakfast ophold
Check-in fra kl.15:00
Hyggeligt dobbeltværelse

The Norrmans morgenbord

MØDER OG KONFERENCER

MØDER & business TREATS
-ARBEJDSDAG MED INSPIRATION-

På The Farmhouse kan du samle dit team og holde møde i inspirerende rammer.

Hold mødet i vores dejlige mødelokale med plads til 12 gæster eller i vores restaurant med plads til 40 gæster. I kan også nyde et mere uformelt møde i et af vores hyggelige loungeområder - eller hvad med et udendørs møde i en den smukke have?Gør mødedagen endnu mere inspirerende med teambuilding, vandretur, havespil, petanque eller andre aktiviteter på eller i nærheden af gården. Kontakt os på info@thenorrmans.com, så kan vi skæddersy en mødepakke, som passer perfekt til din virksomheds specifikke ønsker.

Spar 30% resten af året

gløgg & hygge på landet
- spar 30% resten af året -

I November og December skruer vi helt op for hyggen på The Norrmans Farmhouse. Vi tænder ild i pejsen, serverer gløgg og sødt ved ankomst og sørger for tæpper, bål og lys i de udendørs loungeområder - og selvfølgelig en varm jacuzzi.

I løbet af November pyntes gården op til jul og den lille oase på landet oser af magi. Vores nye køkkenchef tilbereder en skøn menu af sæsonens råvarer, som kan krydres med vores vinmenu eller måske en lækker vintercocktail.

Se frem til:
30% på hyggeopholdet
Check-in fra kl.15:00
Glögg og sødt
3-retters menu

Hyggeligt dobbeltværelse

The Norrmans morgenbord

vidste du at vi har søsterhotel på et slot i sverige?

se mere om slottet